Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα – Dr. med. dent. Mαρίζα Δημητρούλη

Η Χειρουργός Οδοντίατρος Dr. med. dent. Mαρίζα Δημητρούλη ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στη Θεσσαλονίκη με βαθμό ”Άριστα”..

Φοίτησε στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) αποφοιτώντας το 2005 με τιμητική διάκριση ως η “2η αριστούχος φοιτήτρια του έτους”.

Στη συνέχεια η Dr. Μ. Δημητρούλη ειδικεύτηκε στην Ενδοδοντία (απονευρώσεις) κατά το διάστημα 2007 – 2011 στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ανοβέρου Γερμανίας (Medizinische Hochschule Hannover) αποκτώντας στη συνέχεια τον τίτλο της Ενδοδοντολόγου από τη γερμανικη εταιρεία Ενδοδοντίας (DGΕΤ). Ο τίτλος Ενδοδοντολόγου / Ενδοδοντίστριας που κατέχει η Dr. Μ. Δημητρούλη ανανεώνεται κάθε εξαετία από την προαναφερόμενη γερμανική εταιρεία, μετά πάντα από την επίτευξη συγκεκριμένων προϋποθέσεων που απαιτεί η γερμανική εταιρεία Ενδοδοντίας.

Η Dr. Μαρίζα Δημητρούλη είναι η μοναδική ελληνίδα Ενδοδοντολόγος-Ενδοδοντίστρια στην επίσημη λίστα ενδοδοντολόγων της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΝΔΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ (DGET). Δείτε εδώ. 

Παράλληλα, πραγματοποίησε από το 2006 ως το 2010 τη διδακτορική της διατριβή (σε πεδίο κλινικής έρευνας) στο τμήμα Ενδοδοντιας της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ανοβέρου Γερμανίας. Ακολούθως αναγορεύτηκε σε Διδάκτορα (Dr. med. dent.) της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ανοβέρου Γερμανίας με βαθμό ”Άριστα”.

Από το 2008 ως το 2011 εργάστηκε ως έμμισθη οδοντίατρος στο Οδοντιατρείο Γενικής Οδοντιατρικής και Παιδοδοντίας Dr. A. Mokabberi & Συνεργάτες στο Βερολίνο.

Επιπλέον έχει πραγματοποιήσει πολλές δημοσιεύσεις εργασιών σε διεθνή οδοντιατρικά περιοδικά, όπως επίσης και ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια.

Πλέον η  Dr. med. dent. Mαρίζα Δημητρούλη εργάζεται ως χειρουργός οδοντίατρος στη Θέρμη Θεσσαλονίκης με πεδίο ενασχόλησης τη Γενική Οδοντιατρική, την Ενδοδοντία (απονευρώσεις) και την Παιδοδοντία.

Παράλληλα, παραμένει μέλος των εξής επιστημονικών εταιρειών

  • Γερμανική κοινότητα της ενδοδοντολογίας και τραυματολογίας δοντιών (DGΕΤ)

 

 

 

 

 

  • Γερμανική κοινότητα διατήρησης των δοντιών στο στόμα (DGZ)

 

 

 

 

  • Γερμανική κοινότητα της οδοντιατρικής και στοματογναθοπροσωπικής χειρουργικής (DGZMK)

 

 

 

 

 

 

Επίσης συνεχίζει να παρακολουθεί και να συμμετέχει σε πολλά διεθνή οδοντιατρικά συνέδρια.

Dr. Med. Dent. Μαρίζα Δημητρούλη

Dr. Med. Dent. Μαρίζα Δημητρούλη

Η Dr. med. dent. Μαρίζα Δημητρούλη είναι ειδικευμένη στο Πανεπιστήμιο Ανοβέρου Γερμανίας (ΜΗΗ) και παράλληλα Διδάκτωρ του ίδιου πανεπιστημίου. Επιπρόσθετα εργάστηκε σε οδοντιατρείο στο Βερολίνο. Ο τίτλος Ενδοδοντολόγου που κατέχει η Dr. Μ. Δημητρούλη ανανεώνεται κάθε εξαετία από την γερμανική εταιρεία Ενδοδοντίας. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη, Θέρμη.

LinkedIn
YouTube
Instagram
TikTok