Αισθητικό χαμόγελο μόνο με στίλβωση δοντιών.

Μεγάλο ρόλο για ένα αισθητικό χαμόγελο παίζει η καλή στοματική υγιεινή. Ένα καθαρό στόμα είναι από μόνο του ελκυστικό. Ο οδοντίατρος με το σύστημα στίλβωσης, έχει τη δυνατότητα να χαρίσει στον ασθενή σε μία μόνο συνεδρία ένα όμορφο και λαμπερό χαμόγελο.Απαραίτητη προυπόθεση για την εφαρμογή της στίλβωσης δοντιών είναι το στόμα του ασθενή να μην εχει κάποια φλεγμονή στα ούλα του. Πιο συγκεκριμένα οι οδοντίατροι καθαρίζουν τα δόντια με τον χειρολαβή υπερήχου και στην συνέχεια γυαλίζει τα δόντια με ειδικές πάστες στίλβωσης.

Ακολουθεί η εφαρμογή της σοδοβολής δοντιών και η διαδικασία ολοκληρώνεται με μία ακόμη ειδική λευκαντική πάστα δοντιών.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό αισθητικό χαμόγελο, το οποίο ο ασθενής τοαποκτά σε μία μόνο συνεδρία.

Dr. Med. Dent. Μαρίζα Δημητρούλη

Dr. Med. Dent. Μαρίζα Δημητρούλη

Η Dr. med. dent. Μαρίζα Δημητρούλη είναι ειδικευμένη στο Πανεπιστήμιο Ανοβέρου Γερμανίας (ΜΗΗ) και παράλληλα Διδάκτωρ του ίδιου πανεπιστημίου. Επιπρόσθετα εργάστηκε σε οδοντιατρείο στο Βερολίνο. Ο τίτλος Ενδοδοντολόγου που κατέχει η Dr. Μ. Δημητρούλη ανανεώνεται κάθε εξαετία από την γερμανική εταιρεία Ενδοδοντίας. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη, Θέρμη.

LinkedIn
YouTube
Instagram
TikTok